Domaszéken is figyelnek az idősekre

2020.03.28. 10:50

Idős embereknek segítettek a domaszéki polgárőrök

A jelenleg kialakult koronavírus veszélyhelyzetben a Domaszéki Polgárőr Egyesület segítséget nyújtott az időskorú embereknek.

delmagyar.hu

Forrás: polgárőrség

Varga Pál, az egyesület elnökhelyettese elmondta, hogy március 27-én az egyesület tagjai a faluban élő idős emberek kérésére Szegeden jártak, ahol az idősek által összeállított bevásárlólistán szereplő élelmiszereket, vegyi árukat beszerezték, majd házhoz is szállították nekik.

Fotó: polgárőrség

A Domaszéki Önkormányzattal együttműködve az egyesület a rendkívüli helyzetre való tekintettel minden pénteken 16 órától vasárnap 20 óráig folyamatos készenlétben van, hogy a faluban élő idősek részére segítséget tudjon nyújtani bevásárlásban, gyógyszerek kiváltásában, a betegek orvoshoz szállításában.

Ezzel is vigyázva a szépkorúak egészségét, hogy még nagyon sokáig velünk lehessenek.

Olvassa el az összes a témában írt cikkünket a következő linken: Friss megyei hírek a vírussal kapcsolatban.

Ingyenesen hívható a magyar ügyeleti központ

Az ügyeleti központ e-mail-elérhetősége: [email protected]. A beérkező elektronikus levelekre a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzött, hiteles választ küldenek.

A 06-80-277-455 és a 06-80-277-456 számú, ingyenesen hívható információs vonalakra kezdeményezett hívásokat a nap 24 órájában az ügyeleti központban fogadják a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai.

A kormány koronavírussal kapcsolatos hivatalos Facebook-oldalán és a koronavirus.gov.hu kormányzati honlapon hiteles és naprakész tájékoztatás található a fertőzésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában