Helyi közélet

2020.03.19. 17:29

Óvatosságból bezárták az önkormányzati játszótereket, kültéri fitnesz- és edzőparkokat, valamint a kutyafuttatókat

Az erről szóló tájékoztatást a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a hivatalos Facebook oldalán tette közzé.

delmagyar.hu

A szövegben felhívják a lakosság figyelmét, hogy a korona vírus terjedésének lassítása érdekében és a jelenleg fennálló veszélyhelyzet minimalizálása érdekében nem használhatók az önkormányzati játszóterek, kültéri fitnesz- és edzőparkok, valamint a kutyafuttatók sem, tekintettel arra, hogy társaságnak nem áll módjában a fentebb leírt eszközöket fertőtleníteni.

 

 

Olvassa el az összes a témában írt cikkünket a következő linken: Friss megyei hírek a vírussal kapcsolatban.

Ingyenesen hívható a magyar ügyeleti központ

Az ügyeleti központ e-mail-elérhetősége: [email protected]. A beérkező elektronikus levelekre a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzött, hiteles választ küldenek.

A 06-80-277-455 és a 06-80-277-456 számú, ingyenesen hívható információs vonalakra kezdeményezett hívásokat a nap 24 órájában az ügyeleti központban fogadják a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai.

A kormány koronavírussal kapcsolatos hivatalos Facebook-oldalán és a koronavirus.gov.hu kormányzati honlapon hiteles és naprakész tájékoztatás található a fertőzésről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában