Helyi közélet

2020.04.20. 17:04

Tatár Zoltán a makói polgárőrök új elnöke

Tatár Zoltán személyében új elnöke van a tavaly nehéz helyzetbe került és kis híján megszűnt Makói Polgárőr Egyesületnek – tájékoztatta lapunkat a polgárőrök megyei szövetsége.

Munkatársunktól

A makói egyesület tagjai – még a veszélyhelyzet kihirdetése előtt – tisztújító közgyűlést tartottak, ahol felülvizsgálták a tagságot és döntöttek az egyesület további működéséről. Dobó István addigi elnök bejelentette, nem kívánja tovább vállalni az elnöki tisztséget. A közgyűlés – megköszönve Dobó István elnöki munkáját – Tatár Zoltánt választotta meg az egyesület elnökének egyhangú szavazással. Az új elnök jogász, 46 éves, hat éve polgárőr. Korábban tevékenykedett a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége jogtanácsosaként, valamint volt a Domaszéki Polgárőr Egyesület elnökhelyettese is.

Tatár Zoltán elmondta, leg­főbb feladatának a Makói Pol­gárőr Egyesület törvényes mű­­ködésének helyreállítását, anyagi helyzetének stabilizálását, valamint az aktív polgárőr­munka ismételt megkezdését tekinti. Ennek érdekében pó­tolni szeretné a megfogyatkozott tagságot, valamint helyrehozni az adminisztrációs hiányosságokat annak érdekében, hogy az egyesület hozzájuthasson a működéséhez szükséges anyagi forrásokhoz. Számít a Makói Rendőrkapitányság, a makói önkormányzat, a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége, valamint minden polgárőr támogatására, segítségére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában