Friss hírek

2020.06.06. 13:10

Újra lehet lomtalanítást kérni

Újabb könnyítések jönnek a koronavírus-járvány enyhülése miatt.

Munkatársunktól

Így például Bordányban június 9. és 11. között lehet majd elvinni az ingyenes hulladékgyűjtőket a polgármesteri hivatal udvarából. Azonban csak azok kaphatnak új kukát, akiknek nincs a szemétszállítással kapcsolatos tartozása. Azt kérik, hogy az átvételhez mindenki vigye magával az utolsó befizetési csekket vagy bizonylatot. Szintén bordányi hír, hogy újra lehet kérni a lomtalanítást a településen.

Kisteleken idén is megrende­zik a horgásztábort július 13. és 17. között. A tábor elméleti részből és gyakorlati részből áll. Az első, elméleti részben a természet védelmét, a halak ismeretét, hor­­gászmódszereket, a szerelék összeállítását tanulják meg a gyerekek. A gyakorlati oktatás pedig a pecázásról szól. A tábor hétfőtől péntekig, reggel 7–13 óráig tart, és maximum húsz gyereket fogadnak.

Az Alföldvíz Zrt. azt közölte, hogy több tevékenységüket is újraindították. Lehet kérni csatornakamerázást, valamint a bekötési vízmérők cseréjét és leolvasását. Fontos tudnivaló még, hogy újra küldenek fizetési felszólításokat, de egyelőre senkinél sem korlátozzák a szolgáltatást, vagy kötik ki a vizet. Az ügyfélszolgálati irodák viszont még zárva vannak, az ügyfelektől az online ügyintézést kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában