Katasztrófavédelem

2020.07.07. 12:39

Több mint 2000 négyzetméteren égett a tűz tegnap a megyében

Több tűzeset is volt megyében hétfőn, a legnagyobb Kiszomboron.

delmagyar.hu

Gyors a lejutás a tűzoltóautókhoz a rúdon. FOTÓ: KUKLIS ISTVÁN

Fotó: Kuklis István

Hétfő délelőtt Kiszomboron, a Csipkés tanyák közelében 2000 négyzetméteren tarló égett. A tüzet a makói hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

A délutáni órákban Bordány közelében az 5408. számú út 39. kilométerszelvényében két személygépkocsi ütközött. A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt érvényben. A gépjárműveket a ruzsai és a szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították, a balesetben két személy megsérült.

Hétfő délután Üllésen a Rózsa dűlő közelében 80 négyzetméteres területen gaz és avar égett. A tüzet a ruzsai hivatásos és az üllési önkéntes tűzoltók egy vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

Hétfőn az esti órákban Zsombó közelében a Dózsa dűlőn egy tanya melléképülete és annak környezete égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt. --

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában