Helyi közélet

2020.09.26. 18:04

Őszi termésekből megkapó életképet készített Diána

– Kiszomboron minden évszakban vagy nagyobb ünnep alkalmával készítünk élőképeket.

Tóth A. Péter

Törekszünk az egyedi dolgokra, az első számú szempont, hogy színesebbé, hangulatosabbá és emlékezetessé tegyük községünket – mondta Takács Diána.

A kiszombori hölgy egy éve csatlakozott a Kiss Mária Hortensia Honismereti Körhöz. A kör tagjai gondozzák a falu út menti keresztjeit, rendben tartják a községet, programokat szerveznek, szívükön viselik Kiszombor ügyeit. Diána szabadidejében szeret kreatív tevékenységeket folytatni. Tavaly készítette el az első életképet, idén ez a harmadik ilyen jellegű kompozíciója.

– A természetes anyagokat preferáljuk, és kacsingatunk az újrahasznosítás irányába is. Ez a vidám őszi képünk fa, kukorica, tök, szárított virágok, dió, gesztenye és újrahasznosított fonal felhasználásával készült. Már a téli élőképünk tervei már megvannak, garantáltan nagy és csodálatos lesz az is – vallott további terveikről az alkotó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában