Karanténban a politikus

2020.10.29. 13:54

Koronavírusos lett Toroczkai

A politikus blogján értesítette a nyilvánosságot arról, hogy elkapta a vírust.

delmagyar.hu

20200408 Budapest Toroczkai László a Mi Hazánk elnöke és Eszli István a párt Veszprém megyei elnöke sajtótájékoztatót tart Magyar zászlót minden házra címmel. fotó: Havran Zoltán (HZ) Magyar Nemzet képen: Toroczkai László

Forrás: Havran Zoltán (Archív fotó)

Fotó: Havran Zoltán

Csütörtökön tette közzé Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk Mozgalom vezetője, hogy ő is elkapta a koronavírust.

„Ma hívott a háziorvosunk, hogy megérkezett a tesztem eredménye, amely pozitív lett, tehát éppen közelről ismerkedem a koronavírussal. Két nappal ezelőtt, az első tünetek jelentkezésekor azonnal tesztet csináltattam és önkéntes karanténba vonultam. Ezúton is szeretném megköszönni az egészségügyi dolgozók emberfeletti munkáját, hiszen ugyanaz az ember tesztelt, aki vezette a mentőautót, és a laboratóriumokban is megállás nélkül elemzik a mintákat, most már tényleg rengeteg az eset. Hálásan köszönöm a munkájukat.”

– írja bejegyzésében, ahol arról is beszámolt, hogy a 2009-es H1N1-influenza jobban megviselte, jelenleg lázról, enyhe torok- és fejfájásról számolt be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában