Önzetlenségből jeles

2020.11.30. 15:41

Alig 15 óra alatt gyűlt össze az adomány

Lehetsz Te is Angyal elnevezésű akciójukat pénteken hirdette meg a Karitáció Alapítvány, melynek lényege, hogy 50 gyermek karácsonyi kívánságát valóra váltsák. Az akciót alig fél nap alatt sikerült teljesíteni, hála az önkéntes adományoknak.

delmagyar.hu

Forrás: Karitáció Alapítvány

A Karitáció Alapítvány honlapján megtalálható a lista, amelyen pontosan meghatározták melyik gyermek mit szeretne karácsonyra kapni. A legtöbben játékot, szép babát, helikoptert, kedvenc focicsapat nevével ellátott ágyneműt kért, de akadt aki egy új hátizsáknak örült volna, egy látássérült kisfiú pedig egy diktafont kért, amellyel rögzítheti az órai anyagot, hangjegyzetet készíthet magának a fontos dolgokról. A szívbe markoló kezdeményezés óriási siker lett, hiszen mindössze fél nap alatt sikerült összegyűjteni az adományokat.

A Karitáció Alapítvány ezúton is köszöni mindazoknak, akik önzetlenül segítettek, sikerükön felbuzdulva elhatározták, folytatják az akciót.

– Arra kérjük azokat az embereket akik adományozni szeretnének, hogy keressék fel a Karitáció Alapítvány megújult weboldalát, melyet a www.karitacio.hu címen érnek el. Az oldalon megtalálható minden információ, hogy hogyan tudnak segíteni, legyen szó pénzügyi adományról, önkéntes munkáról vagy egyéb tárgyi eszközről – írták közleményükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában