Helyi közélet

2020.12.01. 11:53

Új logóhoz új arculat jár Kisteleken

Új logóval hívja fel a figyelmet magára és látnivalói­ra Öttömös és Kistelek, utóbbit a Kistelek Város Művelődéséért és Sportéletéért Közhasznú Alapítvány képviselte a munkában.

Munkatársunktól

Mindkét település a Homokháti Önkormányzatok Kistérségi Területfejlesztési Közhasznú Egyesülete által koordinált Tudor Leader pályázattal dolgozta ki új turisztikai arculatát, a projekt szereplője még Mórahalom.

Kistelek is új logót tervezett, amely szerethető és sok lehetőséget tartogató település képét rajzolja meg. A város új turisztikai arculata a helyben elérhető családi élményekre, programokra épül – tudtuk meg Vass

Rozáliától, az alapítvány kuratóriumának elnökétől. A logó a központban látható szökőkút és a napfény kombinációja, a szlogen pedig: Kistelek, ahol a családi emlékek születnek. A város és környéke kellemes kikapcsolódást nyújt a famíliáknak a helyi fürdő, játszóterek, természeti értékek, lovastanyák, látogatható gazdaságok által. Az aktív turizmus kedvelői kerékpározhatnak, úszhatnak, a sportcsarnokban pedig többféle mozgási lehetőség közül választhatnak.

– A projekten belül a járvány miatt több rendezvényt nyárra kellett halasztani, viszont akkor végre üdülhettünk, és ez jót tett a tanyai, a falusi, a kisvárosi turizmusnak. Most a második hullám miatt újra bizonytalan a helyzet, de mi optimisták vagyunk – jelentette ki Vass Rozália.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában