Mutatjuk, hol és mennyien vannak

2021.01.22. 07:54

Egyre több az autó az utakon

A bevezető utakon már nagy a mozgás, és a külső körutakon is erősödik a forgalom. Egyre több az autó a József Attila, a Csongrádi és a Kossuth Lajos sugárúton, a Budapesti körúton, illetve az Etelka soron, a Csillag téri körforgalomban és annak vonzáskörzetében.

delmagyar.hu

20201103 Szeged Algyői úton új "okos" forgalomfigyelő közlekedési lámparendszert építettel ki, ezáltal nagy a torlódás van a főúton Fotó: Török János TJ Délmagyarország DM

Fotó: Török János

A nagykörút is be van már sűrűsödve, de gond nélkül járható. A Dugonics illetve Aradi vértanúk tere lassan megtelik, de mozgalmas a Boldogasszony sugárút, ugye az elején az iskola körül van ilyenkor káosz, valamint sűrű a Szent Ferenc utca és a Szabadkai út is.

A Szőregi, Makai út befele tartó oldala be van lassulva, a hidak előtt is sorok vannak, leginkább a Vedres utca és a Székely sor igényel türelmet. A hidak közül egyelőre a Belvárosin lassabb az átjutás, de egyre többen vannak a Bertalan hídon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában