#ÚtOn

2021.01.20. 07:59

Hosszú sorok mindenütt

Bevezető fő utak már nagyon tele vannak, Szőregi, Algyői úton, Kálvária sugárúton befelé már torlódásra kell számítani. A járdák csúszósak.

delmagyar.hu

20201103 Szeged Algyői úton új "okos" forgalomfigyelő közlekedési lámparendszert építettel ki, ezáltal nagy a torlódás van a főúton Fotó: Török János TJ Délmagyarország DM

Fotó: Török János

Belvárosi hídon lépésben halad a forgalom, Újszegedi részen a híd előtt hosszú sorok vannak. Tele van a Temesvári körút is, lámpáknál sorok vannak. Csillag térnél is egyre több a jármű, Lugas utca felől valamint a Budapesti körút felől torlódás van.

Sokan vannak a Felső Tisza parton, rakparton, klinikák környékén. Aradi Vértanú terénél, Dugonics térnél torlódik a forgalom. Nagykörúton is eléggé sűrű a forgalom, csak úgymint a külső körúton, illetve a Kossut Lajoson. Hidak, felüljárok csúszhatnak. Sajnos sok felé még mindig nincsenek le takarítva a járdák borzasztóan csúsznak – közölte Rádió Taxi Három munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában