Szeged

2021.01.27. 09:28

Nem fordul rá a troli a Vedres utcára, a Székely soron megy végig

Munkálatokat kezdett a vízmű a kereszteződésben.

delmagyar.hu

20210113 Szeged Csőtörés a Pápai utcában. Eltört a nem saválló csavar, korábban azzal szereltek. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Csőtörés miatt a mai napon bontási munkálatokat kezdett a Szegedi Vízmű Zrt. a Székely sor – Vedres u. kereszteződésében – tudatta szerkesztőségünkkel a Szegedi Vízmű.

A munkálatok miatt a Székely sorról nem lehet jobbra kanyarodni a Vedres utca felé. A tervek szerint hétvégéig tart a forgalomkorlátozás, a javítás után, a munkaterület ideiglenes helyreállítását követően állhat vissza a közlekedésben a megszokott rend.

Fotó: maps.google.com

A javítási munka átmenetileg, rövid ideig érintheti az ivóvíz-szolgáltatást, az érintett körzetben időszakos vízhiányra kell számítani.

Az SZKT tájékoztatása szerint az 5-ös trolibusz vonalon 2021.01.27-től (szerdától) várhatóan két napig Újszeged, Gyermekkórház végállomás irányába a Belvárosi hídtól terelő útvonalon közlekednek a járatok.

Az 5-ös trolibuszvonalon közlekedő járművek Vízmű munkálatai miatt a Torontál tér (P+R) és a Csanádi u. megállóhelyen Újszeged, Gyermekkórház végállomás irányában nem áll meg,

helyette a Székely sor 5. szám előtt található buszmegállóban, és a Sportcsarnok (Székely sor) megállóhelyeket használja a végállomásig.

Újszeged, Gyermekkórház végállomástól induló járatok minden megállóhelyen megállnak, a Torontál (P+R) megállóhelyen is.

Fotó: SZKT/Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában