Szeged

2021.02.05. 13:17

Diákok figyelem! Meghosszabbították a szemeszter bérlet érvényességét

A diákigazolvány önmagában utazásra ez esetben nem jogosít.

delmagyar.hu

20200309 Szeged Béremelések az SZKT Szegedi Közlekedési Társaság dolgozói részére. Képen: Városi tömegközlekedés, villamos. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM

Fotó: Karnok Csaba

Az eredetileg 2021. február 5. napjáig érvényes, 2020/2021. tanév első félévre kiadott „Városi Tanulóbérlet” (szemeszter bérlet) érvényességét 2021. február 19. éjfélig meghosszabbítja az SZKT. írja a Szegedi Közlekedési Kft közleményében.

A meghosszabbított bérletek, ahogy az újak is kizárólag diákigazolvánnyal, vagy az azt helyettesítő ideiglenes diákigazolvánnyal (igazolás) érvényes. Az ideiglenes diákigazolvány mellé egy fényképes igazolvány is szükséges, ami lehet személyi, vezetői engedély vagy útlevél.

Az igazoláson vagy a diákigazolványon található azonosítószám, esetlegesen a diákigazolvány számának feltüntetésével jogosít utazásra.

Az egyébként érvényes diákigazolvány, a jelenlegi, „téli” félévváltási időszakban – eltérően az őszi, tanévkezdési hónaptól – önmagában utazásra nem jogosít!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában