Még nem tudni, hogyan tűnt el

2021.02.16. 18:19

Eljárás indult Szabó Bálint eltűnése miatt

Személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Szabó Bálint eltűnése ügyében – közölte a rendőrség.

S. Z.

20200730 Pécs fotó: Laufer László LL Dunántúli Napló A SZEVIÉP károsultjainak képviselőjének sajtótájékoztatója a Pécsi Ítélőtábla épülete előtt. képen: dr. Szabó Bálint ügyvéd

Forrás: MW

Fotó: Archív fotó / Laufer László

Hozzátették azt is, hogy egyelőre még nem tudni, hogyan tűnt el a képviselő.

Szabó Bálint hétfőn reggel 8 órára hívott össze sajtótájékoztatót. A meghívóban, és a vasárnap este megosztott videójában is arról beszélt, hogy „egy helyi oligarchának játssza át a Cserepes sori piac területét Botka László” polgármester.

Erről leleplező dokumentumot is ígért, és kijelentette, hogy hétfő reggel megnevezni azokat a vállalkozókat, korrupt politikusokat, akik miatt be kellett zárni a piacot.

Azt is elárulta, hogy a polgármesterrel szemben vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett, illetve rágalmazásért feljelentette, mert hazudott a Cserepes sori piaccal kapcsolatban.

A sajtótájékoztatóra azonban nem érkezett meg, sőt elérhetetlenné vált, a telefonját is kikapcsolta.

Végül a felesége jelentette az eltűnését a rendőrségen, ahol ki is adták az ilyenkor szokásos körözést. Néhány óra múlva viszont előkerült a képviselő, akiről azóta sem tudni semmit. Sajtóhírek szerint egy ideig a makói kórházban ápolták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában