Tündérszépek

2021.02.05. 08:18

Már készülnek a fotók az idei Tündérszépekről

Elkészültek az első portfóliók az idei Csongrád-Csanád megyei Tündérszépek-versenyzőkről. A jó hangulatú fotózásokat jövő héten is folytatjuk, és nagyjából még egy hónapig várjuk a jelentkezéseket az országos szépségversenyre.

Munkatársunktól

20210127 Szeged Gerdán Evelin a Tündérszépek 2021 verseny egyik résztvevője. Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette

Újabb izgalmas szakaszához érkezett a Tündérszépek országos szépségverseny: elkezdtük a jelentkezők fotózását. Mint arról már többször beszámoltunk, a megmérettetés első része online zajlik, a zsűri és a közönség fotók alapján választja ki a regionális, majd az országos fordulóba jutókat is.

Nem mindegy tehát, milyen képek jelennek meg a megyei napilapokban és online portálokon a versenyzőkről, így felajánlottuk, hogy aki szeretné, annak elkészítjük portfólióját.

Az első fotózás múlt héten zajlott, a visszajelzések alapján jó hangulatban.

A hölgyeket Frank Yvette fotóriporter kollégánk örökítette meg, aki elárulta: szinte senkinek nincs nagy tapasztalata a kamera előtti mozgásban, így aki attól tart, hogy nem lesz elég profi, annak felesleges aggódnia: nagyjából mindenki ugyanabban a cipőben jár. Fotóriporterünk azonban mindenkit segít abban, hogyan mutassa meg legszebb arcát és legtökéletesebb formáját, a feloldódásra pedig időt is bőségesen hagyunk.

A fotózás a vírushelyzet szempontjából is tökéletes biztonságban zajlik: fotós kollégánk végig maszkot visel és arra is ügyel, hogy betartsa a másfél méteres távolságot.

Természetesen mindenkinek a testhőmérsékletét megmérjük, valamint kézfertőtlenítésre kérjük, mielőtt a stúdióba belépne, a kísérők pedig kint várakoznak, így kerülve el, hogy a szükségesnél többen tartózkodjanak a zárt légtérben. Aki tehát azért aggódott volna, hogy esetleg felesleges kockázatnak teszi ki magát azzal, hogy bevállalja a stúdiófotózást, azt megnyugtatjuk:

maximálisan odafigyelünk mindenki egészségére.

Jövő héten újabb szépségek állnak fotós kollégánk kamerája elé, olyanok, akik már elküldték jelentkezésüket a tunderszepek.hu oldalon. Erre egyébként még nagyjából egy hónapon keresztül van lehetőség, így aki még gondolkodik, pár hete még van erre.

Fotóriporter kollégánk jóvoltából profi felvételek készültek az jelentkezőkről. Fotó: Frank Yvette

Érdemes azonban belevágni ebbe a kalandba, hiszen az országos döntőig lényegében úgy lehet elmenetelni, hogy az nem okoz kiesést sem a munkából, sem az iskolából. Cserébe pedig egy egész ország ismerheti meg a jelentkezőket, hiszen fotóik ott lesznek megyei napilapokban és online felületeken.

Jövő héten újabb szépségek állnak fotós kollégánk kamerája elé, olyanok, akik már elküldték jelentkezésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában