#Időjárás

2021.02.25. 06:00

Ragyogó napsütés lesz ma is

Napközben a legtöbb helyen megszűnik a köd, és ragyogó napsütés valószínű. Az Észak-Alföldön van esély, hogy beragadjon a rétegfelhőzet. 14-19 fokos tavaszias meleg lesz.

delmagyar.hu

20210222 Szeged Mikor kezdődik a szabad strand kialakítása? Ki üzemelteti azt? Képen: Lapos szabad strand Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette

Csütörtökön napközben megszűnik a párásság, az ország legnagyobb részén feloszlik a rétegfelhőzet, és sok napsütés ígérkezik. Inkább csak ÉK-en néhol lehet rétegfelhős az ég. Nem lesz csapadék. 12 és 18 fok közötti, kellemes kora tavaszias időnk lesz. A délkeleti szél gyenge marad.

Névnapok

Géza + Cézár, Décse, Gécsa, Gyécsa, Tacitusz, Taráz, Tarcal, Tarcsa, Tarsa, Tege, Valda, Vanda.

Ezen a napon történt

1877 – Az alig két éve hivatalban lévő Tisza Kálmán miniszterelnököt meggyőzik, hogy a már Ferenc József által is elfogadott lemondása ellenére folytassa munkáját. Tisza végül a magyar történelem máig leghosszabb ideig (14 és fél évig) regnáló miniszterelnöke lett.

1991 – Budapesten aláírják a Varsói Szerződés április 1-jei megszüntetéséről szóló megállapodást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában