Szeged

2021.02.19. 07:42

ÚtON: Drága fényképek készülhetnek a rendőrség előtt

A legfrissebb közlekedési hírek.

20200323 Szeged Koronavírus-járvány: Csökkenti az SZKT Szegedi Közlekedési Társaság a helyi járatainak közlekedését, ritkábban indulnak a villamosok és trolibuszok Képen: trolibusz szegeden Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM

Fotó: Karnok Csaba

Erős a forgalom mindenfelé, a bevezető utakon elsősorban befelé vannak többen. A körutakon, sugárutakon mindkét irányban sokan közlekednek, a legzsúfoltabb a József Attila sugárút, valamint a Római, Brüsszeli, Bécsi körút. A tarjáni és felsővárosi területeken szinte minden főbb útvonal tele van, csakúgy a Felső Tisza part teljes hosszában, ott szinte a híd alá ér a sor a lámpától.– írja a Rádió Taxi Három jelentésében.

A rakpart zárva, emiatt végig van a Tisza Lajos körút is járművel. Alsóvároson a Sárkány, a Földmíves utca és a Szabadkai út a legsűrűbbek. A belvárosban a Mars tér körül, a Kálvária elején, Hősök kapujánál, a Boldogasszonyon, a Híd utcán, illetve a Stefánián kisebb-nagyobb torlódások vannak.

Újszegeden a hídfeljárók utcáiban, illetve a hidakon is lassan halad a forgalom, csak úgy a Makai, Szőregi út befele tartó oldalán, Temesvári körúton egyaránt. Belvárosi hídon Szeged irányában egy hatalmas kátyút kell kerülgetni , de a Rákóczi utcában is több kátyú nehezíti a haladást. Bakay Nándor utcában még mindig egy sávon halad a forgalom lámpás irányítás mellett az építkezésnél . Párizsi körúton a rendőrség előtt mérik a sebességet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában