Jótékonyság

2021.03.26. 08:17

Csokival lepték meg a Bohócdoktorok a kollégákat

Boldogságbomba az egészségügyben dolgozóknak – adományt adott át a Karitáció Alapítvány.

delmagyar.hu

Fotó: Karitáció Alapítvány

Szeged első Bohócdoktor alapítványa a Karitáció Alapítvány 300 csomag különleges desszert meglepetéssel örvendeztette meg a Szegedi Tudományegyetem Járványügyi ellátó Központ COVID Osztályán dolgozó egészségügyi személyzetét, így hálálva meg áldozatos munkájukat.

Egy nagylelkű adományozónak hála 450.000 Forint értékű előre csomagolt zacskós desszerttel és több száz tábla csokoládéval köszönték meg ebben a nehéz helyzetben az elcsigázott személyzet munkáját a Karitáció Alapítvány önkéntesei. Bohócdoktoraink bíznak abban, hogy a csokoládék olyan „boldogság hormont” adnak a dolgozóknak, amely hozzájárul ahhoz, hogy a munkájuk során keletkező stresszhelyzeteket könnyebben tudják kezelni.

A kezdeményezésünkkel fel szeretnénk a figyelmet hívni arra, hogy most még nagyobb szükség van az összefogásra és szolidaritásra az kórházakban dolgozó egészégügyi személyzet felé. A testi és lelki kimerültségük ellenére még hosszú ideig kell helytállniuk a frontvonalban harcoló ápolóknak és orvosoknak. Támogatásra van szükségük ahhoz, hogy elviseljék a rájuk nehezedő óriási nyomást. Bohócdoktoraink most nem tudnak jelen lenni de a boldogsághormont igyekszünk pótolni adományokon keresztül- mondta Szécsényi Barnabás az alapítvány elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában