az önkormányzat nem annyira hálás

2021.04.09. 11:08

30 milliót szerzett a kultúrára Bartók Csaba

Harmincmillió forint támogatást kapnak a kormánytól a szegedi kulturális intézmények, miután Bartók Csaba egyeztetett Budapesten Fekete Péter kultúráért felelős államtitkárral – közölte közösségi oldalán a szegedi Fidesz elnöke.

delmagyar.hu

20200221 Szeged Közgyűlés a szegedi városházán. A költségvetés volt a fő témája a szegedi közgyűlésnek. Képen: Bartók Csaba, a Fidesz-KDNP listás képviselője, a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság alelnöke Fotó: Frank Yvette (FY) Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette

Bartók Csaba lapunknak elmondta, hogy a pénzt a kormány Szegednek utalja, és a város dönti el, hogy milyen arányban osztja el a pandémia miatt nehéz helyzetbe került intézmények között.

Értesítette a hírről Botka Lászlót is, de a polgármester helyett Szécsényi Rózsa válaszolt neki. A gazdasági alpolgármester válaszában nem sok köszönet volt, a levele nagyobb részben arról szólt, hogy a kormány folyamatosan elvon pénzeket a településektől, nehéz helyzetbe hozva azokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában