Csengele

2021.04.28. 08:30

Már helyükön a tartóoszlopok

Munkatársunktól

– Jól halad az iskolai tornacsarnok építése, a kivitelező Reogroup Kft. elvégezte az alapozást, a betonozást, és már állnak a tartóoszlopok, támpillérek is a területen – újságolta Tóth Tibor, Csengele polgármestere az 572 millió forintos költségvetésű beruházásról.

A munkálatok február 26-án kezdődtek, és a cég ígérete szerint a határidőt tartva októberre teljesen elkészülnek a létesítménnyel, amely kiválthatja végre az eddig sportcsarnoknak használt faluház nagytermét, ahol most is tartják a testnevelésórákat.

Az új helyen a körülmények is ideálisak lesznek, illetve a diákokon kívül a felnőtteknek is adódik majd lehetőségük mozgásra, sportolásra.

A polgármester még el­mondta: kéthetente szerdán konzultációt tartanak, amelyen részt vesz a BMSK, vagyis a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. és a kivitelező cég képviselője, valamint a település részéről a faluvezető. – Ezeken az összejöveteleken átbeszéljük a problémákat, és az a jó, hogy ezekre általában megoldást is találunk – közölte.

A falu lakossága is nagyon várja már, hogy elkészüljön a tornacsarnok az általános iskola Petőfi utcai oldalán.

– Figyelemmel kísérik az építkezést, ami abból is kiderül, hogy a Facebookon és személyesen is pozitív visszajelzéseket kapunk – jegyezte meg Tóth Tibor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában