Helyi közélet

2021.05.03. 17:49

Tűzoltónapi elismeréseket adták át a megyében

Május 4-e, a Tűzoltónap alkalmából a katasztrófavédelem állományának számos tagja részesült elismerésben, vagy soron kívüli előléptetésben. Az együttműködő szervezetek több munkatársának munkáját szintén elismeréssel köszönte meg a katasztrófavédelem.

delmagyar.hu

Csongrád-Csanád megyében kimagasló tevékenységéért kilenc munkatárs kapott rangos elismerést.

Pintér Sándor, Magyarország Belügyminisztere kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül az Év Tűzoltója miniszteri díjat adományozott Nagy Róbert György tűzoltó alezredesnek, a szegedi hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokának.

Tűzoltónap alkalmából Góra Zoltán tű. altábornagy soron kívüli előléptette tűzoltó századossá Mónus Attila tűzoltó főhadnagyot, a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokát, továbbá tűzoltó zászlóssá léptette elő Olajos Péter tűzoltó főtörzsőrmestert, a Megyei Műveletirányítási Ügyelet referensét.

Szent Flórián napja alkalmából a katasztrófavédelem főigazgatója pénzjutalomban részesítette Badár Ádám tűzoltó őrmestert, a csongrádi hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját, Gábor Csaba tűzoltó zászlóst, a szegedi hivatásos tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjét, Gulyás Csaba Tivadar tűzoltó főtörzsőrmestert, a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjét, Kiss Tibor tűzoltó zászlóst, a makói hivatásos tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjét, Páli Krisztián tűzoltó zászlóst, a Megyei Műveletirányítási Ügyelet referensét, valamint Török Attila Viktor tűzoltó hadnagyot, a szegedi katasztrófavédelmi kirendeltség főelőadóját.

A belügyminiszter Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozott Nagy István Györgynek, a STILL Márkakereskedés és Szakszerviz Szeged Kft. tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában