Sokakat érint

2021.06.18. 12:56

Egy hónapig szünetel a forgalom a Nyugatiban

Szombattól egy hónapig szünetel a forgalom a Nyugati pályaudvaron.

Munkatársunktól

20210608 Budapest Felújítási és karbantartási munkák miatt zárva lesz a Nyugati pályaudvar 1 hónapig. fotó: Keresztesi Balázs (KB) Metropol

Forrás: Metropol

Fotó: Keresztesi Balázs

Szombattól egy hónapig szünetel a forgalom a Nyugati pályaudvaron, a 144 éves vasútállomás műszaki állapota és műemléki értékének megóvása miatt halaszthatatlanná vált a pályahálózat átfogó karbantartása is az épületegyüttes tetőszerkezetének rekonstrukciója mellett. A vasúttársaság június 19-től július 17-ig olyan munkákat végez a pályaudvari vágányhálózaton, amely annak teljes lezárásával jár együtt. Ez idő alatt a Nyugatiba nem érkeznek és onnan nem indulnak vonatok.

A Budapest-Szeged közötti InterCity szerelvények Budapest-Kelenföldről indulnak és oda érkeznek, továbbá Ferencvárosban is megállnak. Kelenföld és Ferihegy között az InterCityk gyorsvonati részében felármentesen, pótjegy megváltása nélkül lehet utazni. A változásokról további információk találhatók mav.hu/nyugati oldalon.

A vasúttársaság mindenkinek azt ajánlja, hogy az utazásokat tervezzék meg előre menetrendi keresők segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában