a szent gellért fórumban

2021.06.03. 17:43

Ingyen teniszezhetnek a közfeladatokat ellátók

Most, hogy csökken a megbetegedések száma, és enyhülnek a megszorítások, a Szeged-Csanádi Egyházmegye újabb tettekkel szeretné kifejezni társadalmi felelősségvállalását és köszönetet mondani minden közfeladatot ellátó személy fáradhatatlan munkájáért.

delmagyar.hu

Az Egyházmegye ingyenes teniszezési lehetőséget kínál a közfeladatokat ellátó személyek számára a Szent Gellért Fórumban, ahol három darab szabadtéri, salakos pályával várnak minden érintettet.

Az ingyenes sportoláshoz nincs másra szükség, csak a munkavállalói jogviszonyt igazoló okmányra. Augusztus 31-ig biztosítják számukra az ingyenes sportolás lehetőséget a Dorozsmai út 2-4. szám alatt.

A pályafoglaláshoz előzetes telefonos bejelentkezés szükséges: 06 20 349 1948

A korlátozások enyhítésével a Szent Gellért Fórum már megnyitotta kapuit a -védettségi igazolvánnyal rendelkező- látogatók előtt, megfelelve a Sportlétesítmények látogatására vonatkozó szabályoknak. Várnak a Szent Gellért Fórumban továbbra is mindenkit, hiszen legfőbb céljuk, hogy a komplexum fiataloknak, felnőtteknek, idősebbeknek, családoknak egyaránt tudjon sport-, közösségi és kulturális élményeket nyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában