Lesznek újdonságok

2021.07.30. 17:57

Fesztiválszezon Szegeden: csütörtökön indul a DejaVu

Kevesebb mint egy hét múlva elkezdődik a fesztiválszezon Szegeden: jövő csütörtökön indul a DejaVu. A szervezők idén bevezették a REpohár rendszert és érintésmentes fizetőrendszert alakítottak ki.

Munkatársunktól

Három napon keresztül a retró bulik helyszíne lesz a Partfürdő. Archív fotó: DM

Jövő hét csütörtökön hosszú kihagyás után ismét bulihangulat lesz Szegeden: elstartol a DejaVu fesztivál. Augusztus 5-e és 7-e között a '90-es és 2000-es évek sztárjai koncerteznek a Partfürdőn, köztük olyanok is, akiket eddig még soha sem látott a szegedi közönség.

– A 2021-es DejaVu fesztivál kicsit olyan lesz nekünk szervezőknek, mintha valami teljesen újat alkottunk volna. Izgatottan várjuk a kapunyitás pillanatát, a fesztiválélményeket, az elkapott boldog pillantásokat. Az idei évben számos környezettudatos és egészségvédelmi újítással készültünk: REpohár rendszert vezettünk be és érintésmentes fizetőrendszert alakítottunk ki, hogy minél kevesebb legyen az érintkezések száma – mondta el Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója.

Három napon keresztül a retró bulik helyszíne lesz a Partfürdő. Archív fotó: DM

Készpénzzel tehát nem lehet majd fizetni a rendezvényen, de bankkártyával vagy a helyszínen feltölthető Festipay kártyával igen. A szervezők javaslata szerint érdemes főleg az első napon időben érkezni, hogy a jegyellenőrzés és a csomagátvizsgálás miatt feltorlódó sor ellenére is mindenki beérjen az általa kiválasztott koncert kezdetére.

Az első buli 17 órakor kezdődik majd. A rendezvényre érvényesek a 2020-as átregisztrált jegyek is.

Fontos, hogy a fesztiválon csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek vehetnek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában