Fontos

2021.08.19. 10:29

A szegedi InterCity menetrendje is változik a ceglédi felújítások miatt

Augusztus 30-tól október 30-ig Üllő és Monor között dolgoznak a pálya átépítésén. Az elővárosi és a távolsági vonatok menetrendje jelentősen módosul a ceglédi, a debreceni, a szegedi és a lajosmizsei vonalakon, ezért utazás előtt érdemes tájékozódni.

delmagyar.hu

20210409 Nagykanizsa Sajtótájékoztatót tartottak a Nagykanizsát érintő Intercity járatokról. Fotó: Szakony Attila SzA Zalai Hírlap

Forrás: Illusztráció

Fotó: Szakony Attila

A második ütem munkálatai Üllő és Monor között augusztus 30-tól október 30-ig tartanak, ez idő alatt felváltva dolgoznak a két vágányon, így a kivitelezés ideje alatt az érintett állomások között egy vágánnyal kevesebb áll a vonatok rendelkezésére. Egyes vonatok eltérő megállási renddel közlekednek, valamint rész-, illetve teljes útvonalon kimaradnak. Néhány vonat kivételével a vonatok a Nyugati pályaudvarról korábban indulnak, illetve oda később érkeznek. – írja a MÁV Kommunikációs Igazgatósága.

140 számú Budapest-Kecskemét-Szeged vonal– távolsági közlekedés:

A szegedi InterCity vonatok a Nyugati pályaudvarról 5 perccel korábban indulnak, Szegedről körülbelül 5 perccel később érkeznek meg a fővárosba. Az IC 700-as számú Kárász InterCity vonat Szegedre 10 perccel korábban, 5:43-kor indul a Nyugati pályaudvarról. Ez az IC megáll Kőbánya alsón és Monoron is. Monoron átszállás biztosított a 6:28-kor Ceglédre induló 2812-es számú S50-es jelzésű személyvonatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában