Baleset volt délelőtt

2021.08.07. 10:52

Frissítve: Újra járnak a vonatok Ceglédnél

Gázolás miatt Cegléd és Albertirsa között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat; a ceglédi vasútvonalon jelentősen nőtt a menetidő – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

MTI

20210226 Szeged Újra közlekedik a vonat Szeged és Hódmezővásárhely között. Képen: Rókusi pályaudvar. Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország

Forrás: Archív fotó/illusztráció

Fotó: Frank Yvette

A Mávinform azt közölte, mostanra befejezték a helyszínelést, fokozatosan csökkennek a késések, a vonatok többsége már pontos. A menetrend szerinti közlekedés szombaton kora délután állhat helyre.

Korábban írtuk:

A közlemény szerint a Nyíregyháza felől érkező InterCity-k és a Nyíregyházáról Fonyódra tartó Aranypart Expressz kerülőúton, Szolnok-Újszász felé közlekedik. A nagyobb forgalom miatt az újszászi vonalon 15-30 perccel növekedhet a menetidő – írták.

A szegedi vonatok Cegléd állomásról fordulnak vissza.

A gázolásról azt írták, egy tehervonat a Cegléd és Ceglédbercel-Cserő állomás közötti átjáróban gázolt el egy ismeretlen embert. A baleset idején a fény- és félsorompó jól működött.

A helyszínelés miatt jelenleg mindkét vágányon szünetel a közlekedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában