ÚtOn

2021.08.04. 07:29

Sebességmérés és dugó

A legfrissebb közlekedési hírek.

delmagyar.hu

Szeged 2021.08.02. Belvárosi hídat lezárták félpályán és a Bertalan híd lett terhelve Képen: a tiltás ellenére is felhajtanak a Belvárosi hídra Fotó: Török János TJ DM délmagyar

Fotó: Török János

 

Indul a reggeli zsongás az utakon, bevezető fő útjainkon befelé erősebb a forgalom. Körutakon jól lehet haladni, csakúgy mint a sugárutakon.

A Temesvári körúton már torlódik a híd előtt a forgalom, a Bérkert utcában, Népkert soron szintén. A Bertalan hídon mindkét irányban végig ér a sor 10-15 perc az átjutás.

A Belvárosi hidat csak a táblán szereplő járművek vehetik igénybe Újszeged felől. Híd utcában folynak a munkálatok, ezért lezárások vannak. Oskola utca is le van zárva, ezért a hátsó kis utcákban lépésben lehet haladni. Aradi Vértanúk terénél kicsi a torlódás.

Nem működnek a jelzőlámpák a Tisza Lajos körút elején , illetve a Kossuth Lajos – Tisza Lajos sarkánál. Kossuth Lajos Sugárút elején folynak a munkálatok, ezen a részen egész nap fennakadásokat vannak – közölte a Rádió Taxi Három munkatársa.

A Párizsi körúton a rendőrség előtt mérik a sebességet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában