Kabát, téli ruha osztás a Centerkében

2021.09.21. 15:22

Hozz be egy takarót vagy kabátot!

Egyre hidegebbek a napok, sokan alacsony jövedelem mellett, alultápláltan – nélkülözve kénytelenek élni. Őszi – téli ruha, cipő, takaró adományokat osztanak és közben gyűjtenek is a Centerke Adományozó Központban.

delmagyar.hu

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Egy vastag takaró, meleg alsó ruházat életmentő segítség lehet a az őszi időszakban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke várja a támogatottak mellett a segítő felajánlókat is. Segítenél? Hozz be egy takarót vagy kabátot! Az évente tízezernél több kisgyermekes családot, idős – egyedülállót, rászorulót segítő támogató pont a lakossággal közösen segíti a nélkülözőket. Az adományozókat az alapítvány szeretetcsokival honorálja.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat! Adni jó, apró tettekkel tehetünk nagy dolgokat – fogalmaz – a még jó állapotú, tiszta, de már használaton kívüli adományokat (ruházatot, cipőt, takarót, háztartási dolgokat, tisztítószereket, tartós élelmet) juttassák el a rászorulókhoz, a Centerke Adományozó Központon keresztül. A www.centerke.hu oldalon a jótékonysági központ nyitvatartási ideje megtalálható – írta közleményében a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában