Egy pályán, közös elvek mentén

2021.10.01. 19:24

A Kosársuli névadó szponzora lett a Bodrogi Bau Kft. 

Háromszáznál is több gyerek és felnőtt sportolását segíti az az együttműködési megállapodás, amelyet a Bodrogi Bau Kft., illetve a Vásárhelyi Kosársuli képviselői írtak alá péntek délután a Hódtói Sportcsarnok első emeletén.

T. Sz.

Szabó Attila, a Vásárhelyi Kosársuli elnöke, Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezetője, illetve ifjabb Bodrogi Ferenc, a cég ügyvezető helyettese. Fotó: Tábori Szilvia

Fotó: Tábori Szilvia

Ahogy azt Szabó Attila, a Vásárhelyi Kosársuli elnöke elmondta: nagy öröm, hogy a cég meglátta a kosársuliban a fantáziát és a lehetőséget, és hogy együtt dolgozhatnak közös elveik mentén. A cég ezzel azt vállalta, hogy kiegyensúlyozott, biztos szervezeti működéssel dolgozhatnak sportolóikkal. Elek András hagyatékára építve viszik tovább az egyesületi munkát.

Szabó Attila, a Vásárhelyi Kosársuli elnöke, Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezetője, illetve ifjabb Bodrogi Ferenc, a cég ügyvezető helyettese. Fotó: Tábori Szilvia

- Nem számokkal és eredményekkel fogalmaztuk meg kérésünket a Kosársulinak. Azt szeretnénk, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megkapja a neki járó figyelmet az egyesületnél. Korábban, 2005-ben kötöttünk már hasonló szerződést, akkor is névadó szponzorként álltunk a sportolók mellé – fogalmazta meg Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezetője.

Fia, ifjabb Bodrogi Ferenc, a cég ügyvezető-helyetteseként azt hangsúlyozta: korábbi sporttársaival kerülhet most egy csapatba. Különleges öröm, hogy a 2021-2022-es bajnoki évadban az egyesület felnőtt- és utánpótláscsapatai a cég nevét viselik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában