Megható levelet kaptak a szegedi mentők

2021.10.11. 11:37

Emberséges bánásmódban részesült – beállna közéjük

Nehézlégzés és mellkasi fájdalom miatt érkeztek ki a szegedi mentők egy 27 éves fiatalemberhez. Levélben köszönte meg az ellátást és egy különös ígéretet is tett.

delmagyar.hu

Ha komoly sérülés éri vagy rosszul lesz egy hozzátartozó, akkor azonnal a mentőt hívják, mert a gyors segítség életet menthet. FOTÓ: DM

Forrás: DM

Az alábbi levelet az Országos Mentőszolgálat tette közzé közösségi oldalán.

“Tisztelt Mentő Hölgyek/Urak!

2021.10.05-én, Szegeden a Fonógyári útra érkeztek kollégáik értem, délután 5 körül. Nehézlégzés és jobb oldali mellkasfájdalmam volt. Sajnos a sokk miatt (mivel még nem volt szerencsére ilyenben részem, hogy az Önök hivatását „betegként” éljem meg) elmaradt, hogy megköszönjem két fiatal kollégájuknak a nyugtatást, ellátást, és azt a precizitást, ahogy egy ellátásra szoruló személyhez állnak. Kérem Önöket, hogy továbbítsák a Szegedi Mentőszolgálat felé: nem szeretném, hogy azt higgye a két Mentő Úr, hogy nem szerettem volna megköszönni. Az is megfordult bennem, így 28 évesen, hogy nagy valószínűséggel elkezdem én is eltanulni ezt a hivatást, s ha ez így lesz, az Miattuk fog történni. Még egyszer köszönöm szépen, a diszpécsereknek is!Remélem minél kevesebb esetük lesz, ám azt is ilyen emberségesen kezelik!

Tisztelettel: P. Soma”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában