Szeged

2021.10.07. 18:08

Falfirkával üzentek az idegenek

A villanyoszlopokon nem azért olvasható „vigyázz, idegen feszültség” felirat, mert itt balhéznak a földönkívüliek, de megyénk és az ufók nem idegenek egymásnak.

Farkas Judit

Üzentek az idegenek a Tiszai pályaudvar bejáratánál. Nincs túl jó véleményük az emberiségről. Fotó: Farkas Judit

2018-ban részletesen felidéztünk egy akkor több mint negyedszázados tör­­ténetet, ami szerint Sándorfalva mellett szálltak le ismeretlen lények, az eset Sós Tibor ufókutató könyvébe is bekerült. Garázdálkodott a megyében álufó is évekkel ezelőtt, aki 410 millió forinttal károsította meg a hiszékeny szegedieket. Énekest tőlünk még nem vittek el, de a minap például emlegetett két férfi egy Alien Lajos becenevű buszsofőrt a villamoson. A vezetéknevére nem em­lékeztek – véletlen? Aligha. A gyíkemberek, meglehet, tényleg köztünk élnek.Léteznek, és most üzentek is.

Üzentek az idegenek a Tiszai pályaudvar bejáratánál. Nincs túl jó véleményük az emberiségről. Fotó: Farkas Judit

A Tiszai pályaudvar bejáratánál olvashatjuk egyszavas, lesújtó ítéletüket: „Szolgalelkűek” – nincs túl jó véleményük az emberiségről. Lehet, hogy körbenéztek a romos épületek között, és elkeseredtek. Nem messze, a Boszorkánysziget elején egy kőhasábra az univerzumuk képét is felfújták, de nem vagyunk elég okosak, hogy értelmezzük. Mindenki graffitinek hiszi a bolygókat, előbb-utóbb majd eltüntetik, és sosem tudjuk meg, kik szóltak be nekünk.

Nem messze, a Boszorkánysziget elején egy kőhasábra az univerzumuk képét is felfújták. Fotó: Farkas Judit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában