A fotópályázat témája a tabáni ősz szépségei

2021.11.09. 16:29

Amatőrök képeit várják, a legjobb alkotásokból kiállítást rendeznek

Tabáni ősz címmel hirdetett fotópályázatot Lőkösné Nagy Sarolta, a városrész önkormányzati képviselője. A beérkezett pályamunkák közül a legjobbakat zsűri díjazza, és egy kiállítást is összeállítanak.

K. E.

20210611 Hódmezővásárhely Felavatják a szerelem lakatfát a Bangó kútnál. Képen: színesbe Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Lőkösné Nagy Sarolta arra kérte a lakosokat, örökítsék meg a tabáni, Kincses-telepi városrész szépségeit. A pályázatra a Holló, Damjanich, Cserei, Borz, Jókai, Szántó Kovács János és Gyulai utca által határolt területről 2021 őszén készült felvételeket vár a vásárhelyiektől.

A pályázaton csak Hódmezővásárhelyi lakosok és amatőr fotósok vehetnek részt, korhatár nincs.

Egy pályázó legfeljebb öt fényképet küldhet, amelyek felbontása legalább 12 megapixeles kell, hogy legyen. Fényképezőgéppel és mobiltelefonnal egyaránt lehet fotózni. A képeket a [email protected] címre vagy a https://www.facebook.com/lokosne oldalra kell elküldeni november 30-án 18 óráig.

A beérkező fotókat hetente, szombati napokon közzéteszik Lőkösné Nagy Sarolta közösségi oldalán. A képekre a következő hét szombaton 18 óráig lehet szavazni. Csak az eredeti posztra tett like-ok számát veszik figyelembe, a legtöbb szavazatot elérő kép készítője közönségdíjban részesül.

A fotókat szakmai zsűri értékeli.

A döntésük alapján nemcsak a helyezettek kiválasztása történik meg, hanem egy tervezett kiállítás anyaga is összeáll. A zsűrizés december elején történik, a kiállítást ezt követően rendezik meg. A tárlat zárásakor a pályázók megkapják az előhívott, nagyméretű fotókat is.

A versenyt két kategóriában rendezik meg. A 18 év alatti kategória három legjobbja könyvet kap, a felnőtt díjazottak pénzjutalomban részesülnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában