Korszerűsítették az épületet

2021.11.12. 17:09

Átadták a felújított Szeged Plazát

A Szeged Plaza belső tereinek felújítása után idén nyáron, a beruházás második ütemeként az Indotek Group a bevásárlóközpont külső homlokzati részét is korszerűsítette, így az már kívül és belül kellemes megjelenéssel várja a látogatókat.

K. A.

Forrás: Indotek Group

Fotó: Gergely Besenyei

Péntek délután Pintyőke Marcell, a beruházó társaság marketingvezetője, valamint Nagy Sándor alpolgármester mondott ünnepi köszöntőt a fejlesztés második ütemének átadásán.

Fotó: Indotek Group

Megtudtuk, a négyszáz férőhelyes mélygarázst is felújították, bővült az étkezési közösségi tér, a homlokzatot izgalmasan tagolták és az új színvilágot is kapott. Nem csak bevásárló-, szórakoztató központ is a megújult épület, köszönhetően az elmúlt időszakban érkezett új bérlőknek is.

Nagy Sándor arról beszélt, hogy a kezdetekben vita volt arról, kell-e egyáltalán Szegednek ez a Plaza, de az idő azt igazolta, hogy szeretik és használják a város lakói. Kiemelte, hogy minden épülethez hozzá kell nyúlni időnként, ezt nem úszhatta meg a Plaza sem.

Holecska Ildikó és Nagy Sándor vágta át a szalagot. Fotó: Karnok Csaba

A felújítás alatt az üzletmenet szinte majdnem folyamatos volt, megjelenésben, kialakításában a modern kor emberének szól az üzletközpont. A programot, amelybe a szervezők a közönséget is bevonták, Kökény Attila koncertje színesítette.

Kökény Attila koncertjével ünnepeltek. Fotó: Karnok Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában