Értesítést küld a legfontosabb közérdekű eseményekről

2021.11.30. 13:30

Bordány-alkalmazást fejlesztett a falu

Települési mobilapplikációt fejlesztett a bordányi önkormányzat, nem csak bordányiaknak. Az alkalmazás azonnal riaszt, ha a településen áram- vagy gázkimaradás várható.

Munkatársunktól

Karácsonyi ajándékként Bordány nagyközség önkormányzata okostelefonos települési al­­kalmazással szeretné segíteni azt, hogy a leggyorsabban juthassanak el mindenkihez a helyi hírek, információk. Tanács Gábor polgármester hangsúlyozta, akinek az applikáció letöltésével, használatával kapcsolatosan segítségre van szüksége, nyugodtan ke­resse a faluház munkatársait.

Az ingyenesen letölthető mobilapplikáción fontos információk érhetők el bárhol.

 

Az értesítések azonnal érkeznek, legyen szó áram-, víz-, gázkimaradásról, helyi eseményekről, koncertekről, előadásokról, forgalomlezárásokról. A hulladék­elszállítási naptár is elérhető az alkalmazással, amiről értesítések is érkeznek. A Bordány-applikációban elérhetőek a kiadványok, a hirdetőtábla, a menetrendek, az egyházi közlemények, sporthírek, a helyi kiadványok.

Az alkalmazás interaktív, a lakossági javaslatok, észrevétel menüpontban várják az új javaslatokat, ahová a szöveges információ mellé képeket is fel lehet tölteni, valamint térképen megjelölni a bejelentés helyszínét.

A program használata egyszerű, áttekinthető, felhasználóbarát gyerekek és idősek számára is. Menürendszere könnyen áttekinthető, letisztult. Telepítésnél nincs szükség regisztrációra vagy bejelentkezésre. Az alkalmazás tárhely­igénye nem haladja meg a 2 MB-ot.

Az alkalmazás nem gyűjt vagy tárol személyes adatokat, ki­­véve a következő lakossági feltöltéseknél: helyi bazár vagy a lakossági javaslatok, ahol személyes adatok is megadhatóak.

 

Ezek is érdekelhetik