Gödöllőn lesz a szépségverseny

2021.11.30. 18:48

Négy megyei döntőse van a Miss Hungarynek

Négy Csongrád-Csanád megyei szépségnek is szoríthatunk szombaton a Miss Hungary 2021 nemzeti szépségverseny és királynőválasztás döntőjében. A rendezvényt a gödöllői kastély lovardájában tartják meg.

T. K.

Szombaton rendezik meg a 31. Miss Hungary 2021 nemzeti szépségverseny és királynőválasztás döntőjét a gödöllői királyi kastély lovardájában. Hazánk legrégebbi szépségver­senyén 27 hölgy mutatkozik be tini és felnőtt kategóriában. A közönség szavazatai mellett a szakemberekből és támoga­tókból álló zsűri döntését kö­vetően kiderül, hogy kinek a fejére kerül a királynői és kishercegnői korona.

A versenyen négy Csongrád-Csanád megyei szépség is indul. A 14 éves Kóczé Boglárka Makón született, jelenleg Szegeden, a Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumában tanul.

Hobbija a lovaglás. A 17 éves, csongrádi Fekete Vivien lapunk Tündérszépek szépségversenyére is benevezett, most pedig újabb megmérettetésen vesz részt. Fodrásztanuló, mellette egy éve modellkedik is. Szabad­idejében igyekszik minél többet sportolni.

A 16 éves Bálind Eszter az SZTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium emelt magyar–történelem szakára jár. Rengeteg sportot kipróbált már, jelenleg műkorcsolyázik, lo­vagol és rúdsportol. Hobbija a rajzolás.

Bálind Eszter jelenleg műkorcsolyázik, lovagol és rúdsportol. Fotó: DM

Kasza Bernadett 4 éve költözött Magyarországra, előtte a Vajdaságban élt. A 16 éves lány a Szeged és Térsége Eötvös József Gimnáziumba jár, 10. osztályos. Sebész vagy általános orvos szeretne lenni. Három éve műkorcsolyázik ver­­senyszerűen, és egy éve ba­lettezik. Emellett zongorázik és hegedül.

A vajdasági származású Kasza Bernadett sebész vagy általános orvos szeretne lenni. Fotó: DM

A több mint háromórás gá­­la­­műsoron 4 alkalommal vo­nulnak majd fel a versenyző szépségek, és egy rendhagyó, látványos fotó tour is segíti a zsűrinek kiválasztani a királynőket és udvarhölgyeket. Az est folyamán a döntő résztvevőinek felvonulásai mellett átfogó, történelmi időutazáson repíti végig a közönséget a Zenével Írt Történelem csapata zenés-táncos rockzenei összeállításával az ősmagyar kortól napjainkig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában