Szeged

2021.11.05. 16:23

Szerethető Munkahelyek Díjat nyert a CE Glass

A Szeged határában lévő CE Glass Industriesnél mára egy közel 500 főt foglalkoztató, mégis családias hangulatú, szerethető vállalat nőtte ki magát – olvasható CE Glass közleményében.

20210317 Szeged Bővíti szatymazi termelő és logisztikai központját a CE Glass csoport Varga Gusztáv igazgató bejelentette a CEglass üveggyár bővítését fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Fotó: Illusztráció / Kuklis István

Hozzátették, hogy a szerethető munkahelyi környezet megteremtése érdekében gyakran kérnek visszacsatolást kollégáiktól arról, hogyan érzik magukat a munkahelyükön, illetve az ötleteiket is örömmel veszik.

Számos céges programmal és rendezvénnyel kedveskednek kollégáiknak munkaidő közben és munkaidőn kívül is. Ilyen rendezvények például a Családi Élménynap, a Horgászverseny, a CE Halléfesztivál és a Focikupa is.

A Szerethető Munkahelyek Díj 2021-es szavazási időszaka a Dreamjo.bs állásportálon már októberben elkezdődött. A szavazók a vállalatokat Dreamjo.bs profiljuk alapján ítélhették meg és adhatták le voksukat. A versenyre több mint 1350 cég nevezett, közülük csupán 185 cég kapott elismerést, köztük mi is.

Díjazott cég lett még a Lidl Magyarország, Szentkirályi, Richter Gedeon, BioTech USA vagy éppen az IKEA, de akadtak szegedi, illetve szegedi irodával rendelkező vállalatok is a díjazottak között, mint a Foodpanda, Pick Szeged, Provonix, Bishop and Co. Kft., Lufthansa Systems Hungária, Minero IT, Aventail Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában