Különleges postaláda a Szabadság téren

2021.11.28. 07:29

Várja a Mikulás a leveleket Sándorfalváról

Új, szezonális szolgáltatásként különleges postaládát helyeztek ki a napokban Sándorfalván.

T. K.

A Mikulásnak a Szabadság téri postaládába lehet bedobni a leveleket. Fotó: Török János

Fotó: Török János

A Szabadság téren lévő ünnepi kuckóban megbújó le­velesládába bárki bedobhatja üzenetét vagy kívánságát, az önkormányzat pedig azt ígéri, továbbítja azokat a Mikulásnak.

– A Mikulás elmondta ne­künk, hogy rengeteg levelet kap minden évben. A postaládával az ő munkáját igyekszünk segíteni, hogy ne kelljen annyi helyre mennie a kívánságok begyűjtéséért

– ma­­gyarázta a kezdeményezés lényegét Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester.

A Mikulásnak a Szabadság téri postaládába lehet bedobni a leveleket. Fotó: Török János

A postaláda tehát egyfajta családi programhelyszín lehet: aki eddig az ablakba tette vagy a szélre bízta a Mikulásnak szánt leveleit, az most bedobhatja a nagyszakállú pos­­taládájába is. Természetesen nincs megkötés: gyerekek kézzel írt vagy rajzolt kívánságait éppúgy várják, mint a felnőttek által megfogalmazott sorokat. A postalá­­da az ünnepi időszakban a kis­­város karácsonyi díszeivel együtt végig kint marad, így aki esetleg amerikai mintára karácsonyra vár ajándékot a Mikulástól, az december 6-a után is használhatja a levelesládát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában