Derekegyház

2021.12.02. 12:39

A kapukra teszik a mikuláscsomagot

Munkatársunktól

A derekegyházi Mikulás idén is ellátogat a gyerekekhez, hogy elvigye azokat az ajándékokat, amelyeket a korábbi években a falukarácsonyon és a Mikulás-váró ünnepségeken adott át.

„A Télapó és segédei is félnek a vírustól, és szeretnének minél tovább egészségesek maradni, valamint ők is szeretnének vigyázni a település minden lakójára, ezért összedugták a fejüket az Északi-sarkon, és a következőképpen juttatják el az ajándékokat a község minden, 0–12 éves korú lakója számára” – olvasható a Dr. Brusznyai Árpád Művelődési Központ és Könyvtár közösségi oldalán.

A Mikulás és segédei december 5-én, vasárnap 17.30-kor indulnak útnak. Minden olyan házat felkeresnek Derek­egyházon és Tompaháton, ahol 0–12 év közötti gyerekek is laknak. A csomagot a kiskapura teszik. Ha a gyermekek levéllel vagy rajzzal szeretnének kedveskedni a Mikulásnak, ők is arra a helyre helyezzék el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában