ÚtOn

2021.12.03. 07:33

Koccanás miatt torlódik a forgalom

A Kossuth Lajos sugárút és a Tavasz utca sarkán koccanás történt a belső sávban. torlódás van a helyszínen

delmagyar.hu

Szeged 2020.02.14. gyorsan mennek az autók a Földmíves utcában fotó: Kuklis István Délmagyarország DM

Fotó: Kuklis István (Illusztráció)

A bevezető utakon elég nagy a mozgás, és a külső körutakon is erős a forgalom. Az Algyői úti lámpánál van egy kis sor, és egyre több az autó a József Attila, a Csongrádi és a Kossuth Lajos sugárúton, a Budapesti körúton, illetve a Szilléri sugárúton, a Csillag téri körforgalomban és annak vonzáskörzetében.

A nagykörút is be van már sűrűsödve, a Tisza Lajos körút szintén, és van egy kis sor a Felső Tisza part elején is a lámpánál. Sűrű a Boldogasszony sugárút, Aradi vértanúk tere, Szent Ferenc utca, illetve a Szabadkai út is.

A Boldogasszony sugárúton a Bokor és Liliom utca közötti szakaszon a villamossínre van terelve a forgalom, figyelmesen vezessenek. A Szőregi, Makai úton sok autó tart befele, a hidak előtt is sorok vannak, leginkább a Vedres utca, a Népkert és Székely sor nehézkes így reggelente. A hidak közül egyelőre a Belvárosin lassabb az átjutás, de egyre sűrűsödnek a Bertalan hídon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában