Szeged

2021.12.20. 10:30

Subasai közösségépítés finomságokkal

Szeged 2021.12.18. Sziksóstó Mihálffy Béla képviselő teázásra hívta a környező lakókat Képen: Fotó: Török János TJ DM délmagyar

Fotó: TOROK JANOS

Első alkalommal tartottak karácsonyi rendezvényt Subasán, Sziksóson és Öreghegyen szombaton. A településrészen élőket Mihálffy Béla önkormányzati képviselő látta vendégül a játszótéren. Forralt borral, teával, szaloncukorral és gyümölccsel kínálták a helyieket. 

Mihálffy Béla örömét fejezte ki, hogy sokan döntöttek úgy, hogy kilátogatnak az eseményre. Elmondta, nehéz időszakon vannak túl a településrész lakói is, ezért fontos, hogy odafigyeljenek egymásra. A Csongrád-Csanád megyei 2. választókörzet országgyűlési képviselőjelöltje szerint fontos, hogy ez álljon a karácsonyra való készület középpontjában is. 

A program célja a közösségépítés volt, ezért együtt díszítették fel a településrész közös fenyőfáját is. Az ünnepre hangolódás tegnap folytatódott Kiskundorozsmán. A művelődési ház udvarán délután kézművesvásár volt, ahol élelmiszercsomagokat és cipősdobozos ajándékokat is átadtak, végezetül pedig Mihálffy Béla képviselő és Gordos Ferdinánd plébános gyújtották meg a negyedik gyertyát az adventi koszorún. 

 

Teát és forralt bort kínált a képviselő. Fotó: Török János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában