ingatlanbazár

2021.12.05. 10:30

Tetőtér + erkély = tökéletes otthon? – Fotók

Amennyiben egy ilyen csodás állapotban lévő, barátságos és napfényes modern helyről van szó, akkor a válasz egyértelműen igen! Jöjjön egy szegedi, elegáns otthon, amelyet jó eséllyel kinőtt az eddigi család. De a három szoba+nappalival még nagyon sokakat boldoggá tehet!

Fotó: ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Szeged, Belvároshoz közel exkluzív, 89 m2-es, amerikai konyha +nappali, 3 szobás, erkélyes, berendezett 4. emeleti társasházi lakás panoráma liftes épületben eladó. Az ingatlanhoz zárt udvari autóbeálló tartozik, melynek irányára : + 3,5 M Ft A berendezés : + 4 M Ft, mely megegyezés tárgyát képezi.

Az ingatlan 2019-ben épült, 5 szintes, 12 lakásos. Belső kialakítását az igényesség jellemzi. Belépve a nappali + amerikai konyha tárul elénk, mely az ingatlan központi része, innen nyílik a tágas erkély. A többi helyiség a közlekedőből érhető el: három külön bejáratú szoba, fürdő és kézmosóval ellátott mellékhelyiség. A fürdőbe kád és zuhanykabin került beépítésre. Az exkluzív konyhába modern háztartási gépek kerültek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában