Közlekedés

2021.12.24. 09:25

Torlódás alakult ki a röszkei átkelők kilépő oldalán

Az ünnepekre hazatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki péntek délelőtt a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán - közölte honlapján a rendőrség.

delmagyar.hu

20200402 Röszke határ Zavartalan a határon a teher forgalom, az áruszállítás. A ki, és belépő kamionokat folyamatosan ellenőrzik a vámosok. Képen: határ átkelő Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM

Fotó: Karnok Csaba

Az autópálya-határátkelőhelyen a személyautóval utazóknak három, az autóbusszal érkezőknek kettő órát kell várakozniuk. A pénteken csak kilépésre használható közúti határátkelőhelyen kétórás a sor.

Szintén kétórás a várakozás a 7 és 22 óra között működő ásotthalmi közúti határátkelőhelyen. A tiszaszigeti közúti átkelőhelyen egy, a kübekházin fél órát kell várakozniuk a Szerbiába tartóknak.

A Románia felé személygépkocsival utazóknak a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen kell egy órát várakozniuk.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában