A szegedi Gazdaságtudományi Kar diplomaosztója

2022.01.21. 20:37

37 hallgató vette át az oklevelét – Galéria

Farkas Judit

Forrás: Karnok Csaba

Ünnepélyes keretek között vehette át oklevelét a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának januári diplomaosztóján 38 végzett közgazdászhallgató. A József Attila Tanulmányi és Információs Központ kongresszusi termében Kovács Péter, a Gazdaságtudományi Kar dékánja, Széll Márta, a Szegedi Tudományegyetem rektorhelyettese, és Ungor Lujza, a GTK hallgatói részönkormányzatának elnöke köszöntötte a közgazdászjelölteket. 

Széll Márta professzor beszédében amellett, hogy szeretettel gratulált a frissen végzetteknek sikeres tanulmányaikhoz, köszönetet mondott a kar professzorainak, oktatóinak, akik tudásuk, tapasztalatuk átadásával segítették őket. Mint fogalmazott, közös köszönettel tartozunk szüleiknek, akik az otthoni háttér biztosításával támogatták őket az egyetemi évek alatt. Ungor Lujza kiemelte: a frissen végzettek olyan intézményben szerezték meg a diplomájukat, ahol kimagasló, gyakorlatias szakmai tudásra tehettek szert. Az ünnepi műsorban a Bartók Béla Művészeti Kar végzős hallgatója, Schwarzenberger Simon gitárjátékát hallgathatták meg a jelenlévők. 

 

A kar dékánja 43 diploma átadására tett javaslatot, az eseményen 37 hallgató vette át a diplomáját: egy fő angol, 36 fő magyar nyelvű alapképzésben vett részt. 15 fő gazdálkodás és menedzsment, 16 fő marketing, 5 fő pénzügy és számvitel szakon kapta meg az oklevelet. Kérelmük és esküjük után kézfogással fogadták őket a közgazdászok közé. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában