Szegedi hírek

2022.01.25. 07:48

Kedden is módosított menetrenddel közlekedik a tramtrain

delmagyar.hu

Forrás: Karnok Csaba/Illusztráció

Forras: Karnok Csaba/Illusztráció

 Január 25-én, kedden a vasútvillamosok módosított rend szerint közlekednek: csak Hódmezővásárhely városi szakaszán belül közlekedik a tram-train, a hódmezővásárhelyi szakaszon kívül pótlóbusz, illetve villamos jár helyette. Az utasoknak a közúti menetidők és az átszállások miatt hosszabb eljutási idővel kell számolniuk főként a csúcsidőkben – közölte a Mávinform. 

Hódmezővásárhely vasútállomás–Hódmezővásárhelyi Népkert:

- Tram-train járat közlekedik.

- Hódmezővásárhelyi Népkert vasútállomástól minden óra 20-kor, Hódmezővásárhely vasútállomástól minden óra 31-kor indul. 10-20 perces késések előfordulhatnak a csatlakozások miatt.

Pótlóbuszok:

• Hódmezővásárhelyi Népkert vasútállomás és Rókus vasútállomás között az utasokat pótlóbuszok szállítják az óra 42-kor induló vasútvillamosok helyett, valamint

• Rókus állomás és Hódmezővásárhelyi Népkert állomás között a Rókus állomásról óra 57-kor induló vasútvillamosok helyett.

• A buszok Algyőn a 47-es főútnál, a vasútállomás bejárati út autóbusz-megállóban állnak meg.

Pótlóvillamosok Szegeden:

• Rókus vasútállomás és Szeged vasútállomás között a vasútvillamosok helyett pótlóvillamos szállítja az utasokat.

Teljes útvonalon elmaradó járatok:

Nem közlekednek a reggeli és délutáni, esti sűrítő járatok, amelyek Hódmezővásárhelyről 6:46-kor, 15:08-kor, 17:08-kor és 19:08-kor, Szegedről 14:01-kor, 16:01-kor, 18:01-kor indulnak. Továbbá a Szeged vasútállomásról 7:46-kor és 20:01-kor Rókus vasútállomásra, Rókusról pedig 13:42-kor Szeged vasútállomásra induló járatok sem közlekednek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában