Szegedi hírek

2022.01.25. 07:38

Koccanás a Belvárosi hídnál

Élénk a forgalom mindenfelé, a bevezető utakon, Dorozsmai, Bajai, Algyői, a túloldalt a Makai, Szőregi úton mondhatni összefüggő sorokban tartanak befelé a járművek. A hidak előtt sorok várakoznak, mindkét hídon belassult a közlekedés, de a Bertalan híd még lendületesebb.

delmagyar.hu

Forrás: Karnok Csaba/Illusztráció

Friss: Torlódás alakult ki a belvárosi hídon, két autó egymásnak koccant, az Újszegedről érkezőknek kell várakozniuk. 

A körutak, sugárutak is mozgalmasak, a Rókusi körút, a Kossuth Lajos és József Attila sugárút mindkét irányban tele van, a Teréz, Pulz és Damjanich utca, Mars tér is kezdenek nehézkessé válni. A Szabadkai úton szintén erős a forgalom, Dugonics tér, Aradi vértanúk tere, Zrínyi utca, Boldogasszony sugárút ugyancsak lassabban járható. Sűrűek a felsővárosi és tarjáni csomópontok, Víztorony tér, Csillag tér, Etelka sor, Felső Tisza part, ez utóbbi elején a lámpánál sorok alakulnak. Érdemes kicsit hamarabb le menni, nehezebben indulnak a mai hidegben az autók – közölte a Rádió Taxi Három munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában