Csongrád-Csanád megyéből megnevezték a 4 jelöltet

2022.01.26. 17:43

Megvannak a Fidesz egyéni jelöltjei

A Fidesz-KDNP felkészült az országgyűlési választásra, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra! - közölte a párt az MTI-vel.

delmagyar.hu

Az országos választmány döntése az egyéni választókerületi jelöltekről a Fidesz honlapján olvasható. E szerint Csongrád-Csanád megyében az 1. számú választókörzetben (Szeged) Bartók Csabát, a 2-esben (Szeged) Mihálffy Bélát, a 3-asban (Szentes) Farkas Sándort, a 4-esben (Hódmezővásárhely) Lázár Jánost indítja a párt a választáson.

Utóbbiak jelenleg is országgyűlési képviselők.

 

 

Áder János köztársasági elnök az országgyűlési képviselők általános választását a legkorábbi időpontra, április 3-ára tűzte ki. 

 

„32 évvel ezelőtt, az első szabad választások eredményeként Magyarország független, demokratikus ország lett. Köszönet mindazoknak, akik a nemzet újjáépítésében részt vettek. Az idei esztendőben Magyarország választójoggal rendelkező polgárai immár kilencedik alkalommal szabadon dönthetnek arról, hogy kikre bízzák közös ügyeink intézését” - közölte az államfő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában