Helyi közélet

2022.01.29. 14:13

Online főzéssel startol a Házasság Hete

Munkatársunktól

Maradjunk együtt mottóval rendezi idén a Házasság Hetét a Szeged–Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökség CsaládKözPontja. A rendezvénysorozat február 13. és 20. között zajlik több helyszínen Szegeden. 

 

A nulladik napon, február 12-én a CsaládKözPont és Móni Ákos, a Katedrális étterem séfje egy különleges, de otthon is egyszerűen megfőzhető, háromfogásos vacsora elkészítésére hívja a vállalkozó kedvű párokat egy online élménykonyha keretében. Jelentkezni február 7-ig lehet a pasztoralis.hu weboldalon. 

 

A nyitónapon 10 órakor ün­nepi szentmisét mutat be Pál József Csaba temesvári megyés püspök a dómban. A további napokon a fiatalokat rapid randival és társasjátékesttel várják. A szokásokhoz híven idén is lesznek előadások párkapcsolati témákban Falucskai Henriett klinikai szakpszichológus, Mihalec Gábor családterapeu­ta, Buda László pszichiáter és pszichoterapeuta, Farkas Attila pszichológus, család- és párterapeu­ta előadásában. 

 

A Belvárosi moziban a Házasság Hete alatt párkapcsolati témájú filmeket kínálnak a közönségnek kedvezményes jegyárral. 

 

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában