Fejlesztő és szolgáltató központ

2022.01.21. 08:00

Új IT-cég nyitott irodát Szegeden

Szegeden nyitott új irodát az IT-tanácsadással és Microsoft üzleti megoldásokkal foglalkozó Cosmo Consult.

K. A.

A Teleki utcai fejlesztőközpont. Fotó: Karnok Csaba

A cég 2021 szeptemberében jelentette be, hogy új fejlesztő és szolgáltató központokat hoz létre Debrecenben és Szegeden, és 50 új munkahelyet teremt informatikai szakemberek számára. Hozzánk azóta meg is érkezett, és a Teleki utca 16. szám alatt alakították ki irodájukat. 

 

A Németországban 1996-ban alapított cég több mint 20 éve aktív a magyar piacon, elkötelezett a Microsoft-technológiák iránt, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfelei az egész világon elérjék a legfrissebb technológiai újításokat. 

– Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a 2022-es évet cégünk egy új iroda megnyitásával tudja kezdeni. Stratégiailag fontos lépés számunkra a vidéki terjeszkedés, ezért a most Szegeden munkáját megkezdő 5 kollégánk mellett további bővülést tervezünk – mondta Polocz Anett. 

 

A Cosmo Consult magyarországi ügyvezetője hozzátette, cégük életében ez egy újabb mérföldkő, és hisznek benne, hogy ezzel a lépéssel Szegedet és a régiót is támogatni tudják a technológiai fejlődésben. 

– Szeretnénk elérni a legjobb munkatársakat és megtalálni a legjobb üzleti lehetőségeket, ezért fontos számunkra, hogy Budapest, Sopron és Debrecen mellett Szegeden is rendelkezzünk irodával. Nyitott pozícióinkra várjuk a felsőoktatási, vagy akár középszintű végzettséggel rendelkező IT-fejlesztők, és informatikai szakemberek jelentkezését – mondta, hozzátéve, márciusban Microsoft-technológián alapuló fejlesztői képzést indítanak Szegeden a Green Fox Academyvel közösen. 

Címkék#IT#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában