Csongrád

2022.02.08. 16:37

Beteg dolgozójának gyűjt a csongrádi vállalat

2021 októbere óta küzd a rákkal Karbély Tamás, a csongrádi férfinél hasnyálmirigy-daganatot állapítottak meg az orvosok. Sajnos a kezelések ellenére sem lett kisebb a daganat, így egyre erősebb kemoterápiás kezelést kap.

Munkatársunktól

Karbély Tamás családjának gyűjtenek. Illusztráció: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Tamás nagyon bízik a terápia sikerében, és megpróbál minden lehetőséget megragadni, hogy a legjobb orvosok kezeljék. 

Mivel régóta táppénzen van, nem tud dolgozni, így a család bevétele jelentősen csökkent, míg a kezelésekkel, gyógyszerekkel kapcsolatos kiadások egyre nőttek, így nagyon rossz anyagi helyzetbe került a család. A meglévő hiteleket már alig tudják kigazdálkodni, a házuk elvesztése szélén állnak. 

Tamás 2019 óta a Vestfrost Zrt. festőüzemének dolgozója. Közvetlen kollégáinak kezdeményezésére egy gyűjtés indult a javukra, hogy ezzel is segítsék a nehéz helyzetbe került családot. 

Ahogy a Vestfrost Zrt. vezetősége tudomást szerzett a gyűjtésről, szívügyének érezte, hogy minden lehetséges módon megpróbáljon segíteni, így kéri a cég magyar és dán kollégáit, hogy amennyiben anyagi helyzetük engedi, támogassák a családot. 

A Vestfrost Zrt. bejáratánál egy gyűjtőládát helyeztek ki, melybe be lehet dobni a pénzt, illetve a Gránit Bank Zrt.-nél vezetett 12100011-17979980 bankszámlaszámra is várják az utalásukat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában