Csongrád

2022.03.11. 17:53

A vidékre építene a Mi Hazánk

A Virradat Programot mutatta be Csongrádon Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom kormányfőjelöltje Laczkó Zsolt, a párt képviselőjelöltje társaságában.

M. A.

Mi Hazánk lakossági fórum Csongrádon. Toroczkai László kormányfõjelölt, Laczkó Zsolt képviselõjelölt. Fotó: Majzik Attila

 Mint azt Toroczkai László kiemelte, a programjuk három éve készül, összeállításában pedig nem amerikai vagy izraeli tanácsadók és kampánystratégák vettek részt, hanem a magyar emberek véleményei, javaslatai alapján írták meg.

– A vidék feltámasztását, a mezőgazdaság talpra állítását szeretnénk elérni, a programunk több száz élelmiszeripari ipar üzem megépítését is tartalmazza, hiszen a Mi Hazánk egy igazi vidéki gyökerű párt – fogalmazott Toroczkai László. 

– Következetesen a harmadik utat képviseljük, amely a multikkal, illetve a globalista érdekekkel szemben a magyar vállalkozók, a magyar gazdák, magyar munkavállalók érdekeit képviseli – tette hozzá a Mi Hazánk kormányfőjelöltje.

– Itt vagyunk három héttel a parlamenti választások előtt, és a balliberális oldal még csak most kezdi bemutatni a programját, a Fidesz pedig nem is mutatott be semmilyen programot. Én azt gondolom, hogy ez tiszteletlenség a választópolgárokkal szemben – szögezte le Toroczkai László.

A kormányfőjelölt úgy látja, a „vakcina-őrület”, a kötelező oltások kérdése mögött ugyanazok a globális nagyvállalatok álltak, akik most az ukrajnai háborúból is hasznot húznak. 

– Abban sem bízok, hogy a választások után nem kezdik újra felfuttatni a covid-őrületet – mondta el Toroczkai László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában